Welcome to SERBIA CF TEAM
PLEASE REGISTER AN LOGIN
This Is a CF Brotherhood
to be apart browse the site an visit link to
below & Treat others the way you want to be treated.
Respect at all costs.
Thanks for visiting come back real soon.
ja odlucio da se konacno prebacimn kod vas Invisblebg
PLEASE REGISTER AN LOGIN
This Is a CF Brotherhood
to be apart browse the site an visit link to
below & Treat others the way you want to be treated.
Respect at all costs.
Thanks for visiting come back real soon.
ja odlucio da se konacno prebacimn kod vas Invisblebg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SERBIA Crossfire Clan

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

ja odlucio da se konacno prebacimn kod vas

Go down 
3 posters
AuthorMessage
mashina

mashina

ja odlucio da se konacno prebacimn kod vas Empty
PostSubject: ja odlucio da se konacno prebacimn kod vas   ja odlucio da se konacno prebacimn kod vas I_icon_minitimeFri Feb 05, 2010 8:34 pm

pozdrav!

zvali ste me jos odavno da se prebacim kod vas,ja sam clan leader CRAZY SERBS clan-a.
bilo mi je zao da napustam moj klan ali ajde kad ste najjaci clan u srbiji cu da se prebacim kod vas i cu da povucem desetak mojih igraca Wink sad brisem moj klan i stizem kod vas...

molim vas za LIEUTENANT-i jer mi je obecan ako se prebacim Smile

ae pa da budemo prvi i u svetu Very Happy

true peace love acid Wink
Back to top Go down
Kiza
Vice Leader
Vice Leader
Kiza

PostSubject: Re: ja odlucio da se konacno prebacimn kod vas   ja odlucio da se konacno prebacimn kod vas I_icon_minitimeSat Feb 06, 2010 3:44 am

Hvala brate sto si prihvatio nas poziv i drago mi je da si se odmah uklopio u nas forum,ja sam te stavio na mestu LT kada sam, video da si u clanu.takodje mi je drago da su i svi tvoji poeni dosli sa tobom pa vec imas 453 ako se nevaram.budi u kontaktu sa svojim clanovima i kazi im da se pridruze.nesto vise reci o clanu,nije 100% srpski ali vecina momaka koji nisu su extra super likovi i dobri drugovi.ja sam osnovao ovaj klan ali milos(draftdodger)je tad imao poene pa je on otvorio clan.ja i on smo najbolji drugovi,jason[SRb]je njegov mali rodjak i brat moje devojke,bumma je milosov rodjak a bummaboy je bummin zet,ahahah.znaci 5 nas je iz NY.laundrymat je kao nas brat i trenutno neigra cesto jer ima privatnih problema.gvinman je stariji covek extra lik veoma odan nasem clanu.andyray je stariji covek iz engleske takodje nemoze da igra tako cesto.havier05 je devojka,Hiv sniper je devojka.ako te zanima nesto o nekim clanovima slobodno pitaj ja i draft cemo ti reci sve sto znamo.
Back to top Go down
mashina

mashina

PostSubject: Re: ja odlucio da se konacno prebacimn kod vas   ja odlucio da se konacno prebacimn kod vas I_icon_minitimeSat Feb 06, 2010 4:50 pm

uuuu extra Smile

sandritza je moja sestra a HerBss je njen decko mada ja njega smatram kao zetica Very Happy
treba da javim jos nekim clanovima mog "bivseg" klana da se prebace ovde pa da heftamo dalje Smile
Back to top Go down
DraftDodger
Leader
Leader
DraftDodger

PostSubject: Re: ja odlucio da se konacno prebacimn kod vas   ja odlucio da se konacno prebacimn kod vas I_icon_minitimeSat Feb 06, 2010 10:36 pm

vidis mashina dragomije , ali ja slabopisem srpski , jebiga samoda znassta kod ti treba pomoc samo pitaj, ovde u nasom clanu, se koristi Ventrilo. obavezno ,dosta serba ne citaju engleski, ipak malo tesko da objacnim kako se koristi ventrilo microphone chat,isto kao skype. Placamo za ovaj service i za clan war obavezno moram da budes na ventrilo da igras u clan war.

za sad probaj da instaliras www.ventrilo.com pomoc na forums ovde ima video za setup. lakse moze da pricamo . ako bas treba pitaj tu sam
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: ja odlucio da se konacno prebacimn kod vas   ja odlucio da se konacno prebacimn kod vas I_icon_minitime

Back to top Go down

ja odlucio da se konacno prebacimn kod vas
Back to top 
Page 1 of 1