mashina
Posts : 5 Join date : 2010-02-05 Age : 31 Location : jagodina
| Subject: molim drafta i ostale iz LT da pogledaju ovo Sun Sep 05, 2010 11:30 pm | |
| ljudi izvinjavam se sto nisam pravio poene u poslednje vreme jer sam imao neke velike probleme tako da nisam ni sedeo za komp. ali sad za ova 2-3 dana igram po 2h-3h i uvek sam ace,mwp i last kill tako da cu da popravim svoje propuste u klanu. izvinjavam se jos jednom,i molim vas da mi ne uduzimate LT jer sam izbrisao svoj klan da bi se prebacio kod vas. ps. imam jednog igraca mnogo dobro igra i pozvacu ga da se pridruzi klanu jer stvarno dobro igra bio je pro u CS-u tako da jos uvek ima skill a da i pocecu da igram sa zp-om jer sam do sad bio obican igrac sa dosta skilla peace-mashina | |
|
DraftDodger Leader
| Subject: Re: molim drafta i ostale iz LT da pogledaju ovo Sun Sep 05, 2010 11:51 pm | |
| e to smo svi teli da znamo, sta je bilo stobom svi me m pitaju i ja nisam mogu da odgovorim. Da znam da ce da igras i da izpunis tovj strano na LT , ovde LT ima obaveze i drugi LT u clanu misli da nije fer sto si LT, zbog male clan pointe ako bas nemozes da budes LT ili se nesto desi , kazi ovde lakse da se najemo i jos si LT nisam te skino , ali vreme je da igras rodovno kad si LT. Gledaj ovo Ljudi Members moraju da pravu 60 clan pointa mesecno LT's moraju DUPLO 100 minimalno. | |
|
mashina
Posts : 5 Join date : 2010-02-05 Age : 31 Location : jagodina
| Subject: Re: molim drafta i ostale iz LT da pogledaju ovo Mon Sep 06, 2010 12:02 am | |
| ok izvinjavam se jos jednom. pocecu da radim na tom zadatku da osvajam sto vise poena,a jel mozes ti da me obavestis koliko nedeljno pravim poena da bi znam koliko treba da igram dnevno ako nije problem. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: molim drafta i ostale iz LT da pogledaju ovo | |
| |
|